Vandaag heden is de Aspergewinkel weer dagelijks geopend!

Home >> Asperges

Asperges

Asperges-logo

Sinds 1987 telen wij asperges op de Limburgse zandgronden. De aspergeteelt is momenteel niet meer weg te denken binnen ons familiebedrijf. Alle werkzaamheden rond de teelt van asperges voeren wij in eigen beheer uit, met ons eigen personeel en moderne machines. Hierdoor kunnen wij de voorkomende werkzaamheden altijd onder de meest gunstige omstandigheden uitvoeren. Onze asperges gaan van consument tot groothandel, we proberen alle segmenten te bedienen.

Aspergewinkel

Goertz-73

Tijdens het seizoen verkopen wij onze asperges en aanverwante producten in onze aspergewinkel. Deze is tijdens het aspergeseizoen dagelijks geopend en gevuld met o.a.:

  • Dagverse asperges
  • Ambachtelijke achterham
  • Vers gerookte zalm
  • Roomboter, eieren, aardappeltjes, Hollandaise saus, wijn en aardbeien
  • Diverse streekproducten

Tevens zijn er diverse cadeaupakketten verkrijgbaar. Bekijk de voorbeelden in de winkel of vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Openingstijden:

  • Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zondag van 10.00 tot 15.00 uur

Van plant tot geschild bij de klant

Nieuwe ontwikkelingen in de aspergeteelt volgen wij op de voet. Ons eigen teeltbedrijf is ook up-to-date; we werken bijvoorbeeld met een volautomatische sorteermachine, mechanische plaatsing van een minitunnel en een zelf ontwikkelde machine voor het leggen van verwarmingsslangen tijdens de aanplant. Daarnaast experimenteren we met twee rijen planten op één aspergebed. Verder houden we de ontwikkelingen rond automatische oogstsystemen nauwlettend in de gaten. Ons uitgangspunt hierbij is te allen tijde het telen van lekkere asperges.

Goertz-1
Goertz-2
Goertz-11

Onze waarden

Persoonlijk

Persoonlijk

"We staan zelf vooraan"

passie

Passie

"Familie met een aspergehart"

korte-lijnen

Korte lijnen

"Rechtstreeks en persoonlijk contact"

Kenns

Kennis en advies

"Ruim 30 jaar kennis en ervaring"