Home >> Familie Goertz

Familie Goertz

Goertz is een innovatief familiebedrijf waar alles draait rond de waarden passie, korte lijnen, persoonlijk en kennis & advies.

In 2001 hebben wij, Franc en Paulien Goertz, het bedrijf overgenomen van Franc zijn ouders. Sinds 1987 telen wij asperges en momenteel staat deze groente centraal binnen ons bedrijf. In 2003 zijn we gestart met de productie van een breed scala aspergeplanten. De kennis van de teelt én aspergeplanten combineren wij in een gedegen advies.

Naast de asperges zijn we in 2010 gestart met de teelt van blauwe bessen en in 2020 de teelt van zoete aardappelen. Al onze teelten voldoen aan het ‘On the way to planet proof’-keurmerk.

De afgelopen jaren hebben we de bedrijfsgebouwen aangepast en vernieuwd. We hebben een nieuwe sorteerhal voor aspergeplanten gebouwd in 2012, waarmee we een scheiding van de bedrijfsactiviteiten tussen aspergeplanten en verse asperges hebben gerealiseerd. Daarnaast hebben we in 2015 een nieuw kantoorgedeelte en in 2018 een campus voor onze medewerkers gebouwd.

Franc houdt zich bezig met de teelt, advisering en de verkoop van aspergeplanten. Paulien ondersteunt de verkoop, verzorgt de administratie, de aspergewinkel, personeelszaken en daarnaast de neventak kookstudio Kom je Kook. Ook dochters Marijn en Mirthe helpen regelmatig een handje mee en zijn betrokken binnen het bedrijf. We mogen ons met recht een ondernemend familiebedrijf noemen.

Familie Goertz
Franc, Paulien, Marijn & Mirthe

IMG_3993_familieGoertz

"Familie met een aspergehart"

Onze waarden

Persoonlijk

Persoonlijk

"We staan zelf vooraan"

passie

Passie

"Familie met een aspergehart"

korte-lijnen

Korte lijnen

"Rechtstreeks en persoonlijk contact"

Kenns

Kennis en advies

"Ruim 30 jaar kennis en ervaring"