Home >> Genieten

Genieten bij Goertz!

Genieten-logo

Bij de familie Goertz worden niet alleen asperges, blauwe bessen en zoete aardappelen geteeld. Ook het genieten van deze mooie producten krijgt veel aandacht. Het liefst laten we ù genieten van onze producten. Onze verse asperges worden tijdens het seizoen verkocht in de aspergewinkel. Ook de blauwe bessen en zoete aardappelen zijn gedurende de seizoenen aan huis te koop in het zelfbedieningshuisje. Maar Goertz gaat verder; Marijn heeft in 2021 haar eigen koffiezaak geopend op het bedrijf en Paulien verzorgt met passie de leukste kookworkshops. Kom ook genieten bij Goertz, lees meer via de buttons hieronder.

Aspergewinkel1

De aspergewinkel

Tijdens het seizoen verkopen wij onze asperges en aanverwante producten in onze aspergewinkel. Deze is tijdens het aspergeseizoen dagelijks geopend.

fika-koffie

FIKA Koffie

Kom gezellig langs bij FIKA Koffie bij Marijn en geniet van een heerlijke kop koffie. verfrissende sappen en gebak in een mooie, rustige en groene omgeving!

kom-je-kook

Kookstudio kom je (k)ook?

Wilt u met vrienden, familie of collega´s een gezellige avond koken en lekker eten? Neem deel aan een van onze kookworkshops van Kookstudio kom je (k)ook!

Onze waarden

Persoonlijk

Persoonlijk

"We staan zelf vooraan"

passie

Passie

"Familie met een aspergehart"

korte-lijnen

Korte lijnen

"Rechtstreeks en persoonlijk contact"

Kenns

Kennis en advies

"Ruim 30 jaar kennis en ervaring"