Home >> Plantproducts >> Maxlim

Maxlim

plantproducts-logo

Maxlim is een 100% mannelijke hybride en uitermate geschikt voor de teelt van witte asperges in gebieden met een warm / mediterraan klimaat. Maxlim heeft een zeer vroege productie en geeft een stabiele hoge productie over een lange periode. Maxlim is geschikt voor teeltmaatregelen die gericht zijn op vervroeging.

Teelt

Teelt

Maxlim gedijt het beste op groeikrachtige gronden die goed zijn ontwaterd. Tijdens meerjarig onderzoek zijn voor de witte teelt de beste resultaten behaald met een plantdichtheid van 5-6 planten per m1 en een plantdiepte van 18-20 cm. Op niet-droogtegevoelige, groeikrachtige gronden of percelen voorzien van irrigatie en/of fertigatie zijn plantdichtheden mogelijk van 6-8 planten per m1. Maxlim is door zijn uitstekende kopsluiting prima geschikt voor extra vervroegende teeltmaatregelen door middel van thermische folie of minitunnel.

Product

Product

Maxlim heeft een zeer hoog productiepotentieel, een uitstekende kwaliteit en een goede dikte. Maxlim is een betrouwbaar rendementsras in het middenvroege segment. Het product heeft een zeer goede kopsluiting en is weinig gevoelig voor holle stengels. Ruim 80% van het product bevindt zich in de sorteringklasse 16-24 mm. De smaak van Maxlim wordt als goed ervaren.

Loof

Loof

Het loof van Maxlim is sterk opgericht. Maxlim loof is van nature sterk tegen bladziekten en ongevoelig voor legering.

Unsere Werte

Persoonlijk

Persönliche Herangehensweise

Wir halten die Fäden in der Hand

passie

Leidenschaft

Eine Familie mit einem Herz für Spargel

korte-lijnen

Kurze Wege

Direkter und persönlicher Kontakt

Kenns

Wissen und Beratung

Über 30 Jahre Wissen und Erfahrung