Home >> Plantproducts >> Portlim

Portlim

plantproducts-logo

Portlim is een 100% mannelijke hybride en uitermate geschikt voor de teelt van groene asperge in gebieden met een gematigd klimaat. Portlim combineert een middenvroege productie met hoge opbrengsten en een lange rendabele levensduur.

Teelt

Teelt

Portlim gedijt het beste op groeikrachtige gronden die goed ontwaterd zijn. In meerjarig onderzoek zijn in de groene teelt de beste resultaten behaald met een plantdichtheid van 4 planten per strekkende meter en een plantdiepte van 15 - 20 cm. Portlim is een sterk ras dat ook onder moeilijkere omstandigheden goed kan produceren.

Product

Product

Portlim heeft een hoog productiepotentieel, een uitstekende kwaliteit en een zeer goede dikte. De kopsluiting van Portlim is ook onder warme omstandigheden tijdens de oogst goed. Het ras heeft een  uitstekende stengeldikte, die weinig verval kent gedurende de productiejaren. Portlim produceert mooie gladde stengels met een cilindrische vorm.

Loof

Loof

Het uniforme loof van Portlim is opgericht en heeft een open structuur. Het loof is zeer sterk tegen legering en heeft een goede tolerantie tegen loofziekte.

Unsere Werte

Persoonlijk

Persönliche Herangehensweise

Wir halten die Fäden in der Hand

passie

Leidenschaft

Eine Familie mit einem Herz für Spargel

korte-lijnen

Kurze Wege

Direkter und persönlicher Kontakt

Kenns

Wissen und Beratung

Über 30 Jahre Wissen und Erfahrung