Home >> Plantproducts >> Portlim

Portlim

plantproducts-logo

Portlim is een 100% mannelijke hybride en uitermate geschikt voor de teelt van groene asperge in gebieden met een gematigd klimaat. Portlim combineert een middenvroege productie met hoge opbrengsten en een lange rendabele levensduur.

Teelt

Teelt

Portlim gedijt het beste op groeikrachtige gronden die goed ontwaterd zijn. In meerjarig onderzoek zijn in de groene teelt de beste resultaten behaald met een plantdichtheid van 4 planten per strekkende meter en een plantdiepte van 15 - 20 cm. Portlim is een sterk ras dat ook onder moeilijkere omstandigheden goed kan produceren.

Product

Product

Portlim heeft een hoog productiepotentieel, een uitstekende kwaliteit en een zeer goede dikte. De kopsluiting van Portlim is ook onder warme omstandigheden tijdens de oogst goed. Het ras heeft eenĀ  uitstekende stengeldikte, die weinig verval kent gedurende de productiejaren. Portlim produceert mooie gladde stengels met een cilindrische vorm.

Loof

Loof

Het uniforme loof van Portlim is opgericht en heeft een open structuur. Het loof is zeer sterk tegen legering en heeft een goede tolerantie tegen loofziekte.

Onze waarden

Persoonlijk

Persoonlijk

"We staan zelf vooraan"

passie

Passie

"Familie met een aspergehart"

korte-lijnen

Korte lijnen

"Rechtstreeks en persoonlijk contact"

Kenns

Kennis en advies

"Ruim 30 jaar kennis en ervaring"