Home >> Plantproducts >> Xenolim

Xenolim

plantproducts-logo

Xenolim is een 100% mannelijke anthocyaan vrije hybride en uitermate geschikt voor de teelt van anthocyaan - vrije groene asperge in gebieden met een gematigd klimaat. Xenolim combineert een middenvroege productie met zeer hoge opbrengsten en een lange rendabele levensduur.

Teelt

Teelt

Xenolim gedijt het beste op groeikrachtige gronden die goed ontwaterd zijn. In meerjarig onderzoek zijn voor de anthocyaan - vrije groene teelt de beste resultaten behaald met een plantdichtheid van 4 planten per strekkende meter en een plantdiepte van 15 - 20 cm. Xenolim is een 100% mannelijke hybride, dat betekent niet alleen een lange economische levensduur, maar ook dat opslagplanten uit zaden niet meer voorkomen.

Product

Product

Xenolim heeft een zeer hoog productiepotentieel, een uitstekende kwaliteit en een zeer goede dikte. De kopsluiting van Xenolim is ook onder warme omstandigheden tijdens de oogst uitstekend. Circa 70% van het product bevindt zich in de commercieel interessante sorteringklasse boven 12 mm. Xenolim produceert mooie gladde stengels met een cilindrische vorm.

Loof

Loof

Het uniforme loof van Xenolim is opgericht en hoogopgaand. Ondanks de tijdige natuurlijke afsterving van het loof worden voldoende reservestoff en in de plant opgeslagen.

Onze waarden

Persoonlijk

Persoonlijk

"We staan zelf vooraan"

passie

Passie

"Familie met een aspergehart"

korte-lijnen

Korte lijnen

"Rechtstreeks en persoonlijk contact"

Kenns

Kennis en advies

"Ruim 30 jaar kennis en ervaring"